Čo sa skutočne deje v Líbyi: Povstanie proti OSN a teroristickej okupácii podporovanej USA

20. apr 2019

Líbyjská národná armáda LNA Tripolis

V roku 2011 agenti Západného rádu, aka Nový svetový poriadok: vyrobili farebnú revolúciu známu ako “arabská jar”.

Jedným z cieľov tejto schémy bolo zničenie zvrchovanej Líbye. Motívy pre to boli rozmanité, ale primárne išlo to že líbyjský vodca Muammar Ghadafi dal do pohybu zlatom podporovanú menu na predaj stredovýchodných a afrických zdrojov na svetových trhoch nazývanú zlatý dinár, finančný projekt, ktorý podpísali všetky arabské krajiny a väčšina afrických krajín v roku 2011. Netreba dodávať, že úplná implementácia tohoto dináru by znamenala, koniec bankárskeho toaletného papiera, ktorým ovládajú väčšinu sveta cez americký petrodolár.

Predpokladom „humanitárnej intervencie“, ako to hovorcovia západu v roku 2011 nazývali , bola „potreba chrániť nevinných líbyjských civilistov pred represívnym režimom    “. Bola to lož, ktorá sa používala na podnecovanie invázie a ničenie Líbye, takže “hlava hada” zlatého dináru bola odrezaná a panafrická a pan-arabská ekonomická integrácia bola zlikvidovaná. Medzičasom, “ISIS Caliphate” si urobil posmech z realistického zlatom podporovaného menového plánu Kaddáfího pokusom o hromadnú produkciu „zlatých dinárov“ v štýle  islamských mincí (ale v skutočnosti akceptovali platby za ich mince len v amerických dolároch). Aká náhodička.

Dajme to do perspektívy:

Obrovská invázna sila, ktorá sa hlási k ochrane líbyjského ľudu, spôsobí, že jedna šestina ich obyvateľov 6,5 milióna mŕtvych, alebo zmiznutých /migrantov/, zatiaľ čo ďalšie dva milióny Líbyjčanov musia žiť v exile na zachovanie ich životov. Ich celá infraštruktúra, ktorá bola vysoko rozvinutá západnými štandardmi, je zničená, keď na krajinu padli stovky tisíc bômb. Elektrárne, úpravne vody, nemocnice, univerzity, cesty, poľnohospodárske oblasti, domy, atď. Boli zničené z povrchu Zeme. Finančné, zničenie Líbye sa pohybuje v rozpätí bilióna dolárov.

Okupačnú silu podľa našich odhadov – 250 000 teroristických žoldnierov, ktorých v roku 2011 priviezlo do Líbye CIA, Mossad, MI6 a ďalší, zanechali v Líbyi západní vojenskí špecialisti, aby si mohli vychutnať korisť znásilnenia a drancovanie , čím sa udržiavala destabilizácia krajiny na desaťročia. Tieto okupačné sily sa za posledných 8 rokov tešili plnej podpore dodávok zbraní, peňazí a odbornej prípravy,

A kde bola vo všetkom toľko vychvaľovaná „demokracia“? Právo líbyjského ľudu na hlasovanie bolo ignorované a odopreté, ale bankári sa ubezpečili, že dostali pod kontrolu „nezávislú“ centrálnu banku počas niekoľkých dní po zvrhnutí Kaddáfího. Líbyjčania ešte neboli zvolení, pretože v roku 2011 prišli „demokrati“. Bola nainštalovaná nevolená bábková vláda OSN (GNA alebo vláda národnej dohody), bez základu v líbyjskom ústavnom práve alebo medzinárodnom práve a bol jej daný prístup na bankový účet k 500 miliardám líbyjských ľudí, čo bolo „držané v úschove“  US Federal Reserve, Európskej centrálnej banke a Bank of Japan. Napriek tomuto obrovskému množstvu peňažných prostriedkov pre takú malú populáciu sa na pomoc  líbyjským ľuďom nič neurobilo .

Líbyjskí ľudia, ktorí sa rozhodli zostať, trpeli takýto útlak celých posledných 8 rokov, a iný by sa dávno zložili a vzdali. Líbya je však starobylá kultúra kmeňov so silnými rodinnými jednotkami a veľkou láskou k svojej krajine. Od roku 2011 nám líbyjskí ľudia mnohokrát povedali, že Pravda a Boh ich oslobodí od utláčateľov. Teraz učia svet, ako si krajina, utláčaná západnými agressormi, môže vziať späť svoju suverenitu a slobodu.

Veríme, že skutočným „líbyjským modelom“ je, ako môže každá krajina po rokoch útlaku prevziať svoju suverenitu.

Najdôležitejším ďalším krokom sú celoštátne voľby, ktoré OSN odkladá . Líbyjský ľud si potom vyberie svojho vlastného vodcu.

Medzitým uvidíte v médiách nepretržité lži, že to, čo sa v súčasnosti v Líbyi deje, je občianska vojna. Nič nemôže byť ďalej od pravdy. Dnes sa všetci z Líbye spojili v čistení, ich krajiny od teroristických žoldnierských milícií, ktoré zanechala západná imperialistická invázia v roku 2011. Tieto gangy teroristov ovládajú Tripolis, Misurata a ďalšie okolité oblasti. Pracujú s bábkovou vládou OSN, ktorá ich financuje, a utláčajú všetkých ľudí s teroristickými činmi, keď sa potulujú po uliciach so svojimi AK-47. Boli dobre vyzbrojení Západom a majú tanky, lietadlá, rakety atď. Na vyčistenie tejto rakoviny, ktorú zanechal Západ, bude treba veľká sila. Povedať, že líbyjskí ľudia zavrhli národnú armádu, je podceňovanie a privítajú ich s otvorenými rukami,

Takže tu je v reálnom čase príbeh ktorý teraz prebieha :

Khalif Haftar je nečestná postava  Líbye. Je známym zradcom Líbye a roky pracoval pre CIA v Langley vo Virgínii. V roku 2011 bol vysadený do Líbye, aby viedol žoldnierske sily používané na zničenie Líbye. Po páde vlády Kaddáfího mal „zmenu srdca“, keď videl, že Líbya je zničená a jej ľudia sú terorizovaní západnými žoldniermi. Potom sa dostal do vedenia LNA (Líbyjská národná armáda), ktorá bola po zničení NATO v roku 2011 veľmi malou silou. Je to jeho sen byť vodcom Líbye; toto je to, čo ho poháňa. Sám Haftar urobil mnoho opovrhnuteľných vecí a líbyjský ľud si je jeho minulosti dobre vedomý.

Haftar, ktorý bol tak dlho na milosť CIA, mal možnosť zbierať zbrane, navštevovať cudzie krajiny, žiadať o medzinárodnú pomoc atď. Ako čas pokračoval, začal hovoriť o čistení Tripolisu a Misuraty (hlave hada ). Líbyjský ľud bol najprv veľmi unavený z jeho slov a aj stále sú, ale on bol jediný, kto mohol dať dohromady silu, ktorá by mohla účinne očistiť Líbyu. Pochopenie líbyjského ľudu a kmeňov, že nikdy nebudú už môcť zohnať dostatočné množstvo zbraní na očistenie svojej krajiny a pochopenie, že žoldnierom boli dodané všetky zbrane, ktoré potrebovali, sa rozhodli použiť Haftara bez ohľadu na to, aké konsekvencie do budúcna to bude mať.

Pochopte to: líbyjskí ľudia sú 100% za LNA (Líbyjská národná armáda). Nenávidia teroristické milície. Nezaujíma ich Haftar, ktorý vedie armádu; V tomto bode je len loutka. V dnešnej Líbyi má väčšina veľkých kmeňov svoje vlastné sily na ochranu pred teroristickými útokmi žoldnierov. Doteraz boli úmyselne rozdrobovaný , aby im zabránili spojiť sa ako národ a dostať spať suverenitu. Líbyjskí ľudia sa snažia o povstanie.  Pamätajte si, že všetci líbyjčania nenávidia bábkovú vládu OSN, takže akákoľvek mediálna správa, ktorú čítate o „občianskej vojne“ a „dvoch stranách“  je len pokusom podnecovať medzinárodné zásahy a zmariť útok Haftarovej líbyjskej národnej armády “

Keď začalo vstupovať LNA do Tripolisu v posledných týždňoch, ludia Líbye začala stúpať na duchu. Kmene a ľudia všetci sledovali svojich bojovníkov s nádejou v ich srdciach a modlitbách . Ako dni postupovali, začali prichádzať stále viac kmeňových armád. Pripojilo sa 3.000 vojenských bojovníkov z kmeňa Tarhuna , 13.000 z Bani Walid, Werfalla Tribe  a tisíce ďalších prichádza. Pozície LNA sa zväčšili na 80 000+. Keď vojsko prichádzalo do Tripolisu, ľudia vychádzajú zo svojich domovov a vítajú ich. Vedia, že armáda je tam, aby odstránila zločincov zo svojho mesta a krajiny; modlili sa za to. Mladí muži Tripolisu i inde sa k armáde pridávajú vo veľkom počte. Títo mladí muži nie sú vyškolení, ale je im to jedno; sú nahnevaní na to, čo sa stalo ich krajine a ich životom. Pripojia sa a požiadajú o zbrane, aby pomohli očistiť svoju krajinu. Nie je potrebné, aby LNA niekoho prijímala , pretože líbyjská armáda je na rozdiel od toho, čo naznačujú médiá, silná, dobre vybavená a rastie.

Tu sú videozáznamy, ktoré nám poslali tento týždeň líbyjskí vlastenci na ceste do Tripolisu:

Keď LNA vstúpila do Tripolisu, zahraničné jednotky boli stiahnuté. USA mali vojakov v Janzour, letovisku neďaleko Tripolisu. Spojené štáty po celú dobu popierajú, že by mali mať v Líbyi vojakov , ale v skutočnosti tam boli od roku 2011. Talianske okupačné jednotky podporujúce zločinných žoldnierov Misuraty priniesli veľkú vojenskú loď a stiahli svojich vojakov. Zamestnanci veľvyslanectva Indie a ich vojaci boli tiež z Tripolisu stiahnutí . Otázkou je, čo všetci títo vojaci (americkí / talianski / indickí a iní) robili v Líbyi? Odpoveď: podpora, zásobovanie a riadenie okupujúcich žoldnierov v Líbyi– hoci títo žoldnieri sú členmi teroristických organizácií a sú vedení známymi a žiadanými medzinárodnými teroristami. Toto „vedenie“ umožnilo imperialistickým krajinám, destabilizáciu krajiny, aby mohli pokračovať v krádežiach líbyjských aktív, ako je ropa.

LNA nie je bezohľadná sila – okrem prípadov, keď ide o teroristických žoldnierov. Vydávajú varovania v televízii a rozhlase ľuďom v určitých oblastiach, v ktorých budú bojovať, aby sa evakuovali. Pýtajú sa ľudí, ktorých domy chránia teroristov, aby opustili svoje domovy. Pracujú na tom, aby sa mestá a mestá snažili pri čistení čo najmenej škôd nacivilistoch . Vedia, že dokážu vyčistiť svoju krajinu, pokiaľ nepríde cudzí zásah.

Čo nás privádza k nášmu ďalšiemu bodu. Matka Rus zintenzívnila podporu líbyjského ľudu. S egyptskou podporou Rusko varovalo všetky ostatné krajiny, aby sa zdržali, a nechali Líbyjčanov, aby sami vyriešili svoj problém. Rusi dokonca  presunuli jednu zo svojich ťažko ozbrojených lodí v Stredozemnom mori bližšie k Líbyi, aby sa ubezpečili, že sa žiadna krajina sa nepokúša zasahovať (čo urobili niekoľkokrát v posledných rokoch, dokonca sa stretli s Haftarom na palube ich lietadlovej lode).– nepochybne diskutovali o pláne, ktorý vidíme teraz). Americkí predstavitelia okamžite začali svoju falošnú rétoriku o „civilných škodách“, ktorá pochádza z úst osôb zodpovedných za smrť takmer milióna civilistov v Líbyi. Spojené kráľovstvo a Katar predložili na Bezpečnostnej rade OSN návrh na intervenciu v Líbyi. Toto bolo vetované Ruskom a Čínou. EÚ teraz navrhuje opatrenia a odsudzuje postup LNA smer Tripolis – v tomto prípade však prezident Francúzska Macron jednotný postoj EÚ zablokoval. Zdá sa, že Francúzsko je spokojné so všetkým zlatom, ktoré ukradli z Líbye za posledných 8 rokov, a teraz si uvedomujú aká veľká časť bezpečnostnej hrozby je neúspešný štát tak blízko ich domova.

Niektoré krajiny zintenzívnili podporu LNA. Rusko im poslalo protiletadlové rakety a útočné helikoptéry, čím vyrovnali sily pretože teroristickí žoldnieri boli ozbrojení z USA pozuby už 8 rokov a to lietadlami, tankami a iným vojenským vybavením. Egypt s jednou z najväčších armád na svete sa presunul na líbyjskú hranicu s obrovským množstvo tankov, lietadiel, púštnych vozidiel atď. Egypt nedovolí západným zločincom zaplaviť Líbyu zbranami ako to urobili v roku 2011.

Treba tiež poznamenať, že títo zločinní žoldnieri sú bezohľadní vrahovia a zlodeji. Pracujú len za peniaze a bojujú medzi sebou o korisť. Bábkový prezident OSN Fayez Serraj minulý týždeň odovzdal týmto žoldnierom stovky miliónov v líbyjskej hotovosti, aby ich udržali v boji. Ale žoldnieri neboli spokojní s tým, ako ich vodcovia rozdelili peniaze, takže niektori odišli s nákladnými autami z Tripolisu. Ďalšia vec, ktorá sa udiala  že títo teroristi, vykradli líbyjskú národnú banku a ukradli všetky peniaze z trezorov.

Nie je ťažké pochopiť, prečo ľudia Líbye nenávidia týchto obyvateľov. Ľudia vedia, že jediná nádej pre nich a ich krajinu je LNA. Milujú svoju armádu, modlia sa za svoju armádu a plne ju podporujú.

Líbya je malá krajina, ktorej populácia je dnes 5,5 milióna obyvateľov. Aby táto malá krajina vstala, všetci jej obyvatelia musia vstať  a bojovať za odstránenie nelegálnej okupácie, čo dáva nádej všetkým ostatným krajinám, ktoré okupuje NWO.

Líbya sa teraz stala prelomovým momentom v histórii boja proti NWO.

Tu sú fotografie a fotografie nedávnych udalostí v Líbyi, z našich zdrojov a zo záberov zobrazených v líbyjských a regionálnych médiách. Dokumenty dokazujú, že vláda podporovaná OSN platila platy pre teroristických žoldnierov.

LNA Tripolis

© libyanwarthetruth.com

LNA Tripolis

© libyanwarthetruth.com

LNA tripoli

© libyanwarthetruth.com

LNA tripoli

© libyanwarthetruth.com

Americké sily utekajú tripoli

© libyanwarthetruth.com

Taliansko vojakov líbya

© libyanwarthetruth.com

 

ruské vojenské zbrane líbya

© libyanwarthetruth.com

egyptskej armády libye tanky

© libyanwarthetruth.com

teroristi z Líbye

© libyanwarthetruth.com

teroristov líbyjskej banky

© libyanwarthetruth.com

líbya hotovosti teroristov

líbya cah teroristov

© libyanwarthetruth.com

peniaze teroristi líbya

© libyanwarthetruth.com

O autorovi textu

James a JoAnne Moriarty pracoval v ropnom priemysle v Líbyi, keď sa začalo masívne bombardovanie NATO, a bol svedkom tzv. „Líbyjskej revolúcie“. Medzinárodná mimovládna organizácia ho následne pozvala na účasť na vyšetrovacej misii. S dôverou líbyjských politických a podnikateľských lídrov, Moriartys cestoval po celej krajine niekoľko mesiacov, pozoroval a dokumentoval udalosti a osobne bol svedkom mnohých nevýslovných krutostí. Rozsiahlu dokumentáciu k tvrdeniam Moriartysa nájdete na ich webových stránkach libyanwarthetruth.com , kde si môžete tiež zakúpiť ich DVD Útek z Al-Káidy .

komentár exdiplomatky v Afrike Ivety Michalíkovej :

Niet velmi co dodavat, velmi dobre vystihuty opis. K mestam koncentracie moslimskeho bratstva by som pridala mesto Zawia, tam je silna koncentracia moslimskeho bratstva, dokonca udajne niekolko najvyssich predstavitelov. Pri strategickych miestach zbombardovanym zapadom, treba spomenut ze pri bombardovani vazne poskodili Kaddafiho najvacsi projekt, tzv.osmy div sveta a to giganticky projekt nacerpania kvalitnej podzemnej vody v Sirte, Morzuku, Kufre a Hamade a z podzemnych zasob vody, co obyvatelov citelne zasiahlo v dodavkach vody a odstavili vacsinu polnohospodarskej produkcie. Zasoby vody sa odhadovali az na vyse 10 trilionov USD!!! Dovtedy im zapadne krajiny, hlavne Francuzsko, vymenou za ropu, dodavali nekvalitnu odsolovanu vodu, na ktorej zapad ohromne zarabal. Dnes su odkazani viac menej opat len na nekvalitne odsolovanu vodu. K dovodom sa ziada dodat aj to, ze Kaddafi pozadoval za sankcie z embarg od Americanov cca. 50 mld. USD. Voda, ropa, zemny plyn, odtrhnutie sa od zapadu, zlaty dinar, zjednotenie Afriky, – dost dovodov na likvidaciu, nie?

 

Aktuálnej situácii v Líbyi sme sa venovali v relácii Casus Belli tu:

Histórii líbye tu:

 

Stream

Archív