Poďakovanie Pronárodným kandidátom prezidentských volieb alebo víťazstvo „Dobra“ nad „Zlom“.

17. mar 2019

Poďakovanie Pronárodným kandidátom prezidentských volieb alebo víťazstvo „Dobra“ nad „Zlom“. 1

Po zhliadnutí výsledkov prezidentských volieb by sme radi poďakovali kandidátom Štefanovi Harabínovi a Mariánovi Kotlebovi, že po hrdinskom boji medzi sebou a vďaka neschopnosti vzájomnej dohody sa im podarilo konečne dostať do prezidentského kresla človeka, ktorý sa postavil(a) proti „Zlu“, ako je napríklad národná identita, zmena Bruselskej diktatúry EU na združenie nezávislých spolupracujúcich štátov založených na princípoch rovnosti, zastavenie provokácií voči ríši „Zla“ – Rusku, zlepšenia zdravotnej starostlivosti, zvýšenia životnej úrovne väčšinového obyvateľstva, podpora domácej výroby, zastavenie agresívnych vojen NATO, stiahnutie našich vojakov z provokačných misií, a najmä nastolenia právneho štátu.

Tento výsledok bolo možné dlhodobo predikovať vďaka oficiálnym aj neoficiálnym preferenciám. Zároveň zaúradovala typicky slovenská (či Slovanská) vlastnosť hľadať nedostatky najmä z minulosti a rozhodne si nevšímať obsah a argumenty oboch pronárodných kandidátov ale formu ako napríklad pekný účes, dobre ošetrovaný chrup, monotónny príjemný hlas bez emócií, slušné vystupovanie.

Poďakovanie Pronárodným kandidátom prezidentských volieb alebo víťazstvo „Dobra“ nad „Zlom“. 2

Keď k tomu pridáme neschopnosť si spomenúť na dávne cnosti Slovanov, z ktorých sme vzišli, výsledok sa dostavil. Veď ani Grécko dnes nie je to, čo bývalo, aj veľká Rímska ríša zanikla.Koniec koncov každá kultúra mala v histórii svoj vzostup i pád.

Konečne zvítazilo „Dobro“ a (po)slušnosť, ktoré dostalo dych berúci počet voličských hlasov.

Už nič nebude stáť v ceste zrušeniu pohlaví ako žena a muž,islamizácii štátu, dokončeniu kolonizácie Slovenska, ospravedlňovanie humanitárneho bombardovania, vytvoreniu amerických leteckých základní na území Slovenskej republiky so štatútom a platnou jurisdikciou územia USA, a najmä splneniu doktríny NATO zvýšenia bojovej pripravenosti na hraniciach s Ruskom najneskôr do roku 2025. Budeme proeurópsky a pro NATOvsky bojovať za záujmy „Slušných“ ľudí z opačnej strany zemegule. Skrátka VPRED ! do “ňadra” Bruselskej a NATO diktatúry.

 

Možnosť výberu v druhom kole prezidentských volieb sa zúžila iba na výber pohlavia (ktoré ja tak onedlho Brusel zruší) a nie v možnosti hlasovať za rozdielne hodnoty a kvality.

Opäť sa ukázala moc peňazí kombinovaná s masmédiami vymasírovanými hlavami občanov.

Ak chcete vyhrať voľby, podľa najnovších skúseností máte iba jeden pokus. Musíte vybrať človeka s príjemným vstupovaním a vzhľadom, nevadí, že nič v politike neurobil a preto nie je čo na neho vytiahnúť, mnohým súvislostiam vôbec nerozumie ale vie dlhé minúty rozprávať o hypotetickom dobre a zle.

Poďakovanie Pronárodným kandidátom prezidentských volieb alebo víťazstvo „Dobra“ nad „Zlom“. 3

Náš prvý “rezident” z Popradu už pochválil kandidátku a pokračovateľku línie Dobrého anjela – “V prvom kole sme to dali !  poďte voliť, aby sme vyhrali”.

 

Štefanovi a Mariánovi ešte raz ďakujeme.

Good Luck Slovakia.

(prestávame používať slovenské výrazy.  Nie kaderník ale Stajlist, Nie módne oblečenie ale Autfit, nie domáce vzdelávanie ale Houm skúling.

Skrátka Šou mast gou on..   

 

Stream

Archív